Wednesday, 16 November 2011

Keliru

Assalamualaikum,

Since this morning saya terfikir-fikir, 'Boleh ke nak prepare untuk jab malam nih? Dengan luka kat jari yang makin bengkak nih. Macam mana nak patahkan muncung botol ubat nih?.' Skang pon macam susah nak pegang benda. Nak pulak kalau buat bisnes kat toilet. Al maklumlah, tangan kiri yang injured. Paham-paham jelaa. Haha! Malam nih last injection sebenarnya. Nak try ke buat-buat lupa nak inject ke pergi klinik suruh doktor tolong inject? 

Baru Allah tarik sekejap nikmat satu jari sebelah kiri dah jadik susah sket nak buat apa-apa. Macam mana la dengan orang yang kurang upaya tuh kan? Insaf. Bersyukur dengan kurniaan Allah ke atas diri ini. Muhasabah diri.

Ok, bye!

*Update_11:18AM_17/11/2011 : Semalam saya berjaya jugak inject sendiri. Bungkus botol tuh dengan towel morning kiss. Payah gak nak patahkan muncung, tapi berjaya jugak akhirnya :)

No comments:

Post a comment