Wednesday, 7 January 2015

Period Pertama Selepas Keguguran

Assalamualaikum,

Tadek apa nak cerita sangat. Just nak update untuk rekod saya di masa akan datang. Hehe. Alhamdulillah, saya dah period semalam (6 Januari 2015). Duk tertanya-tanya jugak bila agaknya nak datang period lepas keguguran ni. Risau period jadik huru hara. Nasib baik semalam dah datang. Boleh kira cycle balik. Ayuh, mulakan! Hehe.

Entry pertama tahun 2015 cerita pasal period pulak kan? Haha. Nasiblaa. Oklaa. Itu ajeee. Bye!

16 comments:

  1. Sama dengan jek dengan akak Ily..tertunggu2 period dan dah jadi entry pun..inshaAllah semoga selepas ini lekat lagi rezeki untuk Ily..Amin..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tulaa kak. Bila dah period rasa lega trus. Hehe. InshaAllah kak. Sama-sama kita doa yang terbaik untuk kita. Amin :)

      Delete
  2. Salam. Kak, i've read your all of your blog entries. I belum kahwin, but lately i rajin google psl marriage, pregnancy and stuffs. Mungkin sbb tahun 2015 ni i dah umur 20 so rasa nak tambah ilmu sikit nnti utk lepas kahwin (though i dont have a boyfriend and im not planning to get married very soon haha). Anyway semoga akak tabah ye. I baca pun sedih, apa lagi akak yg mengalami. Akak kuat, insya Allah ada rezeki nanti. Allah knows best kan kak :) -sis FN

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam dik. Thanks sudi baca blog akak. Baca je tau, jangan stress2 fikir pulak. Haha. U still young. Enjoy your life. U will find your mr right soon. Bila sampai masanya. Akak doakan awak dapat lelaki yang terbaik untuk awak. Akak doakan jugak awak tak perlu lalui semua ni (TTC). Takecare sis :)

      Delete
  3. semoga dapat rezeki lagi dear...

    ReplyDelete
    Replies
    1. InshaAllah. Amin. Thanks dear :)

      Delete
  4. dekat2 tarikh period kita ily :-) i 8 hb hari tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ST ada buat BBT ke? I penah buat kejap jek. Pastu malas. Haha.

      Delete
  5. Semoga dipermudahkan Ily..InsyaAllah DIA beri yg lebih baik nanti =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. InshaAllah. Semoga Allah permudahkan semuanya untuk Yana jugak. Thanks dear :)

      Delete
  6. Slm ily, rindunya dengan ily...dah lm x bc blog ily, sy punya blog pun dh terabai...hihiii

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam dear. Ke manakah perginya menghilangkan diri? Hehe. Semoga semuanya baik-baik aja yee :)

      Delete
    2. Xde kemana mana pun....busy dengan kehidupan baru...hehehee

      Delete
  7. Sy pun baru je period after miscarriage dec 2014 lepas .. lega rase da period balik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kann? memang rasa lega sgt. Hehe. Semoga semuanya baik2 saja untuk awak :)

      Delete
  8. Sy gugur 19.6... nifas dlm 17hr.. free dlm 18hr.. pastu kluar dr sikit hr ni.. adakah sy dah period???

    ReplyDelete