Saturday, 21 January 2017

Instagram @myownttcstory

Assalamualaikum,


Setelah sekian lama, akhirnya saya buat juga account Instagram untuk my own TTC story. Tapi, InshaAllah saya still akan update blog sebab saya nak share treatments saya dengan korang. Hehe. Lagi pun blog ni la tempat saya cerita semua susah payah, pahit getir perjalanan TTC saya. Sampaikan kalau pergi jumpa gynea, saya bukak blog sebab saya sendiri pun kadang-kadang lupa bila dan apa treatment yang dah buat. Untung  ada blog! Haha. 


 

5 comments: